1. Sınıf Sözlü Sunum Çalışmaları Listesi 23.03.2018

ENGLISH SPEAKING
SÖZLÜ SUNUM ÇALIŞMALARI


SINIF:  1 - SÖZLÜ SUNUM ÇALIŞMALARI LİSTESİ





1. Sözlü Sunum Çalışması: Öğrenciler 9B etkinliğinde hazırladıkları Acil Durum Çantası’'nı video aracılığıyla sunup göndereceklerdir. Videoda kartları göstererek “This is ………. / I put this into the pack” şeklinde kartlarını tarif ederek videoyu tamamlayacaklar. Son gonderim tarihi: 01 Nisan 2018




2. Sözlü Sunum Çalışması: Öğrenciler 10B etkinliğinde hazırladıkları tarif kitapçığını ya da anneleri tarafından hazırlanan bir yemek veya tatlıyı basit bir şekilde video karşısında anlatmaya çalışacaklardır. Çalışmaları öğrencilerin kendi çabalarıyla yapılması konusunda hassas olunmasını rica ediyorum. İlk gönderim tarihi: 01 Nisan 2018 Son gönderim tarihi: 15 Nisan 2018







ETKINLIKLER NASIL PUANLANDIRILIR

Tüm etkinlikler her biri 20 puan üzerinden 5 aşamalı puanlama sisteminden oluşmaktadır.
Değerlendirme kategorileri: İçerik, Anlaşılırlık, Akıcılık, Doğruluk ve Çaba

Değerlendirme puanları, kendi aralarında rekabet oluşturmamaları ve morallerinin bozulması ve ingilizce öğrenimine karşı soğukluk yaşamaması için öğrencilerle paylaşılmayacaktır. Puanlar sadece öğrenci velilerine edvoice üzerinden bildirilecektir.

Değerlendirmenin amacı öğrencilerin eksik oldukları alanları belirleyip öğrencilerin o alanlarda kendilerini geliştirmeleri sağlamaktır.

Etkinliklerin birbirlerine karışmasını önlemek amacıyla sadece ilk ve son gönderim tarihleri arasında puanlandırılabilecektir. Son teslim tarihine gelen çalışma sistem tarafından kilitlenecek ve not girişi yapılması mümkün olmayacaktır.

Öğrenciler eksik olduklarını düşündükleri alanları geliştirerek aynı çalışmayı tekrar tekrar yaparak gönderebilirler. Herhangi bir gönderim sınırlaması bulunmamaktadır.

Comments

Popular posts from this blog

Grafe 2 -4C